Recept
« Terug naar recepten
					
						Stokbroodje Royaal
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Stokbroodje Royaal
Een heerlijk stokbroodje royaal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Veldmuis 8
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									eigen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Stokbroodje Royaal te bereiden
  Verwarm de oven voor.
Snijd het stokbrood doormidden (ieder persoon een half stokbrood) en snij dhem daarna in de lengte net niet helemaal doormidden (hij moet dus aan de onderkant dicht blijven.
Snijd de champignons en de tomaat in plakjes en de prei en ui in ringen.
Bak de ui en champignons even aan in boter voeg wat peper en zout toe en voeg daarna de prei toe en bak die nog even mee (de prei niet te lang meebakken, hij moet stevig blijven).
Leg op ieder stokbrood 2 plakjes ham en verdeel de groente over de 2 stokbroodjes. Verdeel de plakjes tomaat over de broodjes en bestrooi ze met een klein beetje geraspte kaas en zet ze even in de oven totdat de kaas iets gesmolten is. Leg de stokbroodjes op de borden en leg de omelet over het stokbrood en garneer het met de peterselie.
Eet smakelijk!
									Snijd het stokbrood doormidden (ieder persoon een half stokbrood) en snij dhem daarna in de lengte net niet helemaal doormidden (hij moet dus aan de onderkant dicht blijven.
Snijd de champignons en de tomaat in plakjes en de prei en ui in ringen.
Bak de ui en champignons even aan in boter voeg wat peper en zout toe en voeg daarna de prei toe en bak die nog even mee (de prei niet te lang meebakken, hij moet stevig blijven).
Leg op ieder stokbrood 2 plakjes ham en verdeel de groente over de 2 stokbroodjes. Verdeel de plakjes tomaat over de broodjes en bestrooi ze met een klein beetje geraspte kaas en zet ze even in de oven totdat de kaas iets gesmolten is. Leg de stokbroodjes op de borden en leg de omelet over het stokbrood en garneer het met de peterselie.
Eet smakelijk!
 
                    





 
					