KookJij

Stokbroodje met kaas en met worst

Een heerlijk stokbroodje met kaas en met worst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stokbroodje met kaas en met worst te bereiden

Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen (zet de oven niet uit).
Snijd de stokbroden elk in 2 gelijke stukken en snijd ze open.
Bestrijk de binnenkant met de smickelsaus en verdeel er de kaas over.
Leg de broodjes nog ± 5 min. in de oven of totdat de kaas gesmolten is.
Neem ze uit de oven en verdeel er de metworst en de salade over. Serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ilona

ilona zegt:
misschien bedoelt hij smulsaus? die is gewoon te koop in de supermarkt. anders zou ik het ook niet weten
ludovicus

ludovicus zegt:
is er dan niemand die weet wat smickelsaus is erg raar dat er geen reactie op komt :)
ludovicus

ludovicus zegt:
ik weet niet waarom danny hoogeveen niet reageerd weet iemand anders wat er met smickelsaus word bedoeld
ludovicus

ludovicus zegt:
wat is smickelsaus