KookJij

Stokbrood met salami en mozarella

Een heerlijk stokbrood met salami en mozarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stokbrood met salami en mozarella te bereiden

Snijd het stokbrood in de helft , doorsnijden smeer goed in met basilicum pasta, leg salami trapsgewijs erop vervolgens de schijven mozarella en de tomaat. Nu krokant grillen en afgarneren met rucola. Bovenkant van het stokbrood mee grillen en er op leggen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst