KookJij

Spinazieomelet

Een heerlijk spinazieomelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 2 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lowcarbrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazieomelet te bereiden

Paar uur van te voren de spinazie op bv. een bordje laten ontdooien.
Je kan natuurlijk ook verse spinazie gebruiken.Die moet je dan wassen, laten uitlekken en grof hakken.
De spekplakjes in droge pan krokant bakken. Uit de pan nemen en verkruimelen. Eieren met zout en peper loskloppen, spinazie toevoegen. Knoflook pellen en boven de eieren uitpersen. Spekkruimels toevoegen, oreganoen creme fraiche door de eieren mengen. In grote koekepan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Eiermengsel erin schenken. Omelet op laag vuur bakken tot de bovenkant droog is. Een bord op de pan doen en samen omkeren en dan op nieuw in de pan laten glijden. Andere kant in ca. 5 minuten lichtbruin bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nelleke

nelleke zegt:
Potverdikkie wat heerlijk!!!:)
suusjhu

suusjhu zegt:
Het is echt heel erg heerlijk moet je echt proeven.
Yammie

Yammie zegt:
Super!
Ik heb er zelf wat geraspte kaas op gedaan en dan op een geroosterde boterham, smullen!
daantje

daantje zegt:
het is echt heeerlijk :D
bobby

bobby zegt:
Nee van Lowcarbrecepten.nl, we hebben toestemming om het recept te gebuiken :D
Linda

Linda zegt:
recept van sonja bakker? ;)