Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: wilde zalm badend tussen de champignons
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: wilde zalm badend tussen de champignons
Een heerlijk soep: wilde zalm badend tussen de champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: wilde zalm badend tussen de champignons te bereiden
  Ajuin fijn snijden.
Courgette fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Witloof fijn snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje boter, zeer goed kruiden en de wijn toevoegen. Laat op een zacht vuur pruttelen en voeg regelmatig 750 ml water toe.
Mix de soep zeer fijn.
Champignons in fijne schijven snijden en bij de soep voegen.
Zalm droogdeppen en kruiden met peper, zeezout en nori zeewier. Wentel in bloem.
Laat de soep goed opwarmen terwijl we de wilde zalm even opbakken in een beetje boter.
Serveer de soep met zalm zeer warm en strooi er wat fijn gehakte dille erover.
 
										Courgette fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Witloof fijn snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje boter, zeer goed kruiden en de wijn toevoegen. Laat op een zacht vuur pruttelen en voeg regelmatig 750 ml water toe.
Mix de soep zeer fijn.
Champignons in fijne schijven snijden en bij de soep voegen.
Zalm droogdeppen en kruiden met peper, zeezout en nori zeewier. Wentel in bloem.
Laat de soep goed opwarmen terwijl we de wilde zalm even opbakken in een beetje boter.
Serveer de soep met zalm zeer warm en strooi er wat fijn gehakte dille erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
