KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

In deze categorie vind je de recepten om zelf je warme snacks te serveren op je feestje. Zelf bitterballen maken? Het is een klusje, maar je gooit er zeker hoge ogen mee!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Warm3 recepten

    1. Ingredienten: voor de vulling:, ½ kool fijngesneden, 1 bosje kouseband in stukjes van een halve cm gesneden, 500 g taugé, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 1 stuk kipfilet, zwarte peper, zout, 2 stukjes laos (1 cm), 1 salamblad, Voor...
    2. . Ingredienten: 250 g zelfrijzende bloem, 6 bio-eieren, 75 cl halfvolle biomelk, 250 g mozzarella, 150 g zongedroogde tomaten, 1 rode ui, 100 g jonge sla, 40 g walnoten, 40 g biopijnboompitten, enkele blaadjes verse basilicum, 2 el culi...
    3. Hiermee wordt bedoeld dat het vlees eerst wordt gemarineerd in de adobo-marinade.Dat bestaat uit ketjap of soja saus met een azijnachtige stof en diverse s... Ingredienten: ADOBO is een gerecht uit de Filippijnen waarin kip en varkensvlees wordt verwerkt met azijn en ketjap., 600 gram varkensvlees,in blokken van 4x4 cm, 400 gram kippenvlees (drumsticks), rijstolie, 2 grote uien,gesnipperd,...

    4. Ingredienten: 250 gram risottorijst (gewassen), 2 eetlepels olijfolie, 7,5 dl runderbouillon van tablet, 80 gram gesnipperde uien, 50 gram fijn gesneden prei, 50 gram gesneden wortel, 70 gram klein gesneden ham, 1 eetlepel kerriepoede...
    5. Pierogi zijn een soort gevulde deeg-envelopjes. Ze zijn in de slavische, Baltische en russische landen een populair recept. Ze zijn vergelijkbaar met de I... Ingredienten: 125 cc melk, 225 gram bloem, 3 geklutste eieren, 3 cc zeezout, 4 eetlepels olijfolie, 5 sjalotjes snipperen, 5 teentjes knoflook snipperen, 5 cc vers gemalen zwarte peper, 5 cc zeezout, 3 cc djinten, 3 cc gemalen allspi...
    6. Ingredienten: 1kilo Ketan rijst ,, 500 gram kipfilet, u kunt ook gehakt gebruiken,, 6-8 kemirinoten,, Grote rode Ui,, 5a7 teentjes knoflook,, 1.1/2 theelepel Djinten 1,, 1/2 theelepel Laos,, 1 eetlepel Trassi,, 1 eetlepel ketoembar,...
    7. Ingredienten: 4 koppen rijst van de vorige dag, 2 sjalotten,fijn gesnipperd, 4 tenen knoflook,ragfijn gesnipperd, 3 eetlepels maisolie, nasigoreng-mix voor 4 personen:, -2 theelepels ketumbar, -1 theelepel djinten, -1 theelepel kunjit...
    8. Ingredienten: -500 gram worstdeeg van mager varkensgehakt (slagers die zelf worst maken zouden dit moeten kunnen leveren of je moet het zelf maken), -2 eetlepels rijstolie, -6 sjalotjes, fijn gesnipperd, -4 teentjes knoflook ,ragfijn...

    9. Heerlijk hapje en een prima tapas gerechtje. Wel voor liefhebbers van pittig eten. Ingredienten: Groene pepers (in het zuur), Chorizo worst
    10. Ingredienten: 1 spitskool, in fijne reepjes gesneden, 3 sjalotten, fijn gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijn gesnipperd, 2 eetlepels rijstolie, 10 - 15 cc Thaise currypasta, liefst groen, maar rood kan ook, 100 ml dikke cocosmelk gemaak...
    11. Ingredienten: 500 gram rundergehakt, 3 tenen knoflook, 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepels gemalen koriander, 1 ei, 1 ui, peper,zout
    12. Ingredienten: 3 à 4 kleine zachtgroene courgettes, geschild (om bitterheid te ontlopen) en in plakjes, 2 eetlepels roomboter, 4 sjalotten gesnipperd, 2 grote tenen knoflook, uitgeperst, 1 liter kippenbouillon, 4 laurierblaadjes, 1 kru...
    13. Lekkere snack met kleefrijst en kipvulling Ingredienten: 1000 gram ketanrijst (kleefrijst), zout,, ½ blok santen,, 1 liter water,, pandanblad,, vulling :, 1 kilo kippendrumsticks,, kippenbouillonblok,, 4 kemirie's,, 3 uien,, 1 theelepel ketoembar,, ½ theelepel koenjit,, 2 sala...

    14. Ingredienten: 700 gr kalfsvlees van de schouder in blokjes van 3 cm., 8 dl kalfs of kippenbouillon, 1 wortel, 1 ui bestoken met 2 kruidnagels, 1 laurierblaadje, 2 takjes tijm, 2 takjes peterselie, 15 sjalotten, 250 gr kleine champigno...
    15. Ingredienten: - 500 gram gehakt (half-om-half), - 250 gram aardappelen, - 1 ei, - 1 ui, - zout, peper en nootmuskaat, - evt. knoflookpoeder
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst
    Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst Categorie Dagschotel
    Een dagschotel voor de liefhebbers. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  2. Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree
    Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Pasen
    Paasbest gerechtje . De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  3. Groenten: lente salade
    Groenten: lente salade Categorie Bijgerechten, Groenten, Salades
    Deze groentensalade ideaal voor bij de BBQ . De bereidingstijd in cira 15 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  4. Soep: tomatengroentensoep
    Soep: tomatengroentensoep Categorie met Groente
    Lentesoepje. De bereidingstijd in cira 45 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  5. Appelcompot  met kaneel en rucola
    Appelcompot met kaneel en rucola Categorie Overig
    Gestoofde appelblokjes altijd lekker. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  6. Pizza: fantasie van de chef
    Pizza: fantasie van de chef Categorie Pizza's
    Simpel en lekker. De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  7. Paasbroodje gevuld
    Paasbroodje gevuld Categorie Gerecht, Pasen, Warm
    Laat je fantasie de vrije loop en vul het broodje naar je eigen zin.. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  8. Kip in filodeeg
    Kip in filodeeg Categorie Gevogelte
    Een leuk en makkelijk recept. Maak het laat weten wat je er van vindt.. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  9. Vlaamse rode kool
    Vlaamse rode kool Categorie Groenten
    Een recept uit een oud kookboek van mijn vader.. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  10. Rode kool met appelblokjes
    Rode kool met appelblokjes Categorie Groenten
    Rode kool met kaneel en appeltjes. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.