KookJij

Shi-take gevuld met Boursin, lente-ui en sesamzaad

Een heerlijk shi-take gevuld met boursin, lente-ui en sesamzaad recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 stuks personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Shi-take gevuld met Boursin, lente-ui en sesamzaad te bereiden

Verwarm de oven op 175˚C. Verdeel Boursin over de shi-take hoedjes en strooi wat lente-ui ringetjes over Boursin. Doe het sneetje witbrood met korst in een blender en draai er broodkruim van of gebruik paneermeel. Meng de sesamzaadjes hier doorheen. Leg de shi-takes op een stuk bakpapier op een bakplaat. Verdeel het broodkruim-sesamzaad mengsel over de gevulde shi-takes en bak in 10 minuten af in de oven of tot het bruinkruim licht bruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

shirazz

shirazz zegt:
Hallo Marjolein, bedankt voor al je heerlijke recepten. Het water loopt me al in de mond. Ik ga er meteen mee aan de slag voor het bezoek dat ik vanavond krijg.:D