KookJij

Scholfilet met schorseneren en ganda ham

Een heerlijk scholfilet met schorseneren en ganda ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scholfilet met schorseneren en ganda ham te bereiden

Was en schil de schorseneren en was ze daarna nog een keer.Snij schorseneren in gelijke stukken van max 10cm.Doe ze na het snijden in water met een beetje citroen. Kook de schorseneren in water met zout en het sap van citroen gaar.Maak scampi`s schoon.
Saua:Bak pantsers aan en voeg bij het gevogelte fond laat gedurende 20 minuten op klein vuur trekken.Zeef fond en voeg room toe.Laat inkoken op gewenste dikte,breng op smaak met p/z en nolly prat.Hqaal de scholfilet door de bloem met p/z.Bak ze aan beide zijde in boter .Voeg aan het einde van de gaartijd gehakte peterselie toe.Bak de scampi`s en kruid deze met p/z.Stoof de schorseneren met boter en p/z.Schuim de saus op laatst met een staafmixer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst