KookJij

Scampi met pesto/roomsaus en (zwarte) pasta

Een soortgelijk gerecht heb ik ooit eens in een restaurant gegeten. Maar ja, in een restaurant krijg je er meestal geen recept bij. Maar als je zelf een beetje kunt koken dan kom je al een heel eind. Ik heb goed opgelet wat er zoal in zat. Later toen ik het thuis nog eens heb gemaakt, kwam ik tot dit recept. Als je de zwarte pasta niet kunt vinden of liever niet gebruikt, dan kun je die ook heel goed vervangen door gewone.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scampi met pesto/roomsaus en (zwarte) pasta te bereiden

  1. Wok de ui, wortel en de prei.
  2. Voeg daarna de paddenstoelen en de scampi toe en even goed wokken (+/- 10 min.)
  3. Kook intussen de pasta.
  4. Voeg dan de visfond, bouillontablet en de room toe, daarna de pesto,
  5. Als laatste doe je de gekookte pasta erbij.
  6. Garneer met lente-ui.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst