KookJij

Sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis

Een heerlijk sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis te bereiden

Slices zijn opgelegde augurken in schijven gesneden , snijd deze zeer fijn .
Voor de rest alles samen mengen en goed kruiden .
Serveer deze saus fris bij opgebakken vis of een heerlijk salaatje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Slanke variant: 2 eetl. fritessaus mengen met(magere)yoghurt i.p.v de mayonaise, en appelsap i.p.v. wijn, en natuurlijk verse dille!
spikeysmum

spikeysmum zegt:
Oke, weer wat geleerd. Allemaal bedankt.;)
derbyke

derbyke zegt:
Yvonne , even kijken bij bereiding .Groetjes van ons 3 :);):p
Ria Wuite

Ria Wuite zegt:
Laat dat nou bij de.....bereiding staan?!;)
Yvonne

Yvonne zegt:
Wat zijn sliches?:?