KookJij

Salade met Champignons, Gorgonzola en Bresaola

Een heerlijk salade met champignons, gorgonzola en bresaola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade met Champignons, Gorgonzola en Bresaola te bereiden

1).Leg de plakjes bresaola op een plat bord en schuif dat in de magnetron (2 minuten op 800 watt).
2).Verhit een eetlepel olie in de pan en fruit de uitjes glazig aan en doe dan de knoflook er bij en de champignons.
3).Bak tot de champignons vocht gaan verliezen.
4).Roer goed om en doe de rest van de olie erin.
5).Doe dan langzaam de verbrokkelde kaas er bij en laat op een zacht vuurtje de kaas smelten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Verdeel de sla over de bordjes en doe hierop de vruchtjes met wat vruchtennat.
Verdeel hierover het uien-champignons-kaas mengsel.
Leg dan de plakken bresaola er op en bestrooi met vers gemalen zwarte peper en gesnipperde basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst