KookJij

Rosbiefrolletjes gevuld met asperges

Een heerlijk rosbiefrolletjes gevuld met asperges recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: we4you2
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefrolletjes gevuld met asperges te bereiden

Pel voor de vulling de sjalotten en de knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Was de asperges, snijd de onderste stukjes eraf en snijd de asperges overlangs doormidden. Verhit de tablechef of gourmetplaat en fruit de helft van sjalot, knoflook en gemberwortel lichtbruin. Schep de helft van de asperges erbij om en voeg na 1 minuut 1 eetlepel sojasaus en peper en zout naar smaak toe. Leg vier plakken rosbief op de tablechef, verdeel de vulling erop en rol de plakken direct op. Bak de tweede portie in sesamolie nadat de eerste gegeten is. Geef de rolletjes warm van de plaat met bijvoorbeeld rijstkoekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marco

marco zegt:
ik vindt ht een goen recpt en het is oke leuk om het een keert te maken