KookJij

Romantische biefstuk

Een heerlijk romantische biefstuk recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Telegraaf. Foto: Frank van der Vleuten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romantische biefstuk te bereiden

Beetje zout en peper op de biefstuk. Laat de boter uitbruisen, biefstuk er in en om en om mooi bruin laten worden. Folie er om heen en lekker warm wegleggen naast een pit of in de oven die op 50 °C. staat.
Snij de champignons in plakjes. Hak de knoflook fijn en de peterselie. Bak de champignons in het vet van de biefstuk. Doe er de knoflook bij en later de peterselie.!
Blus af met de witte wijn. Giet er de bouillon bij en de slagroom. Vuur hoog en laat inkoken. Peper! Lekker! Snij de biefstukken in mooie plakjes. Het vleessap wat daarbij nog vrij is gekomen, gaat natuurlijk ook in de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jvandenoever

jvandenoever zegt:
Ik heb groentebouillon gebruikt
John

John zegt:
Waar haal ik blokjes paddenstoelenbouillon.

Bospaddenstoelenbouillonblokjes is eigen merk van Albert Heijn.
Gebruik voor zeer veel recepten bospaddenstoelenbouillonblokjes. Geeft veel meer smaak dan andere bouillonblokjes.
Redactie KookJij.