KookJij

Romanesco met walnoten

Lekker eenpansgerecht, ietwat speciaal.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romanesco met walnoten te bereiden

Verdeel de romanesco in kleine roosjes, de wortelen in schuine stukjes, kook deze beetgaar in water met zout gedurende 15 minuten, giet af en laat uitlekken.
Hak de walnoten fijn en meng deze met het paneermeel. Verhit de wok, voeg walnoten en paneermeel toe en laat lichtbruin kleuren. Hou apart.
Verhit de boter in de wok en bak hierin de reepjes kip, voeg de groenten toe, breng op smaak met peper en nootmuskaat, en overstrooi het geheel met de walnoten. Dien op met rijst.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Bestrooi de kippenreepjes met wat bloem.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
gewone witte rijst.
guido

guido zegt:
Heb je risotto gebruikt of een gewone witte rijst?
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Nettie, gelijk Jeannine het zegt een heerlijke groene soort bloemkool.
Proberen waard ;-)
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Groene bloemkool met torentjes.
Nettie

Nettie zegt:
Wat is romanesco?