KookJij

Roedjak

Een heerlijk roedjak recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roedjak te bereiden

Fruit in schijven of blokjes snijden en in een schaal doen.De citroen persen we uit en mengen we met het fruit.Sausje: De goela djawa maken we fijn met 3 eetl. water. We voegen de kruiden toe en roeren het geheel tot een glad papje.Saus en fruit door mekaar mengen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Goela djawa is bruine javaanse geperste suiker.Is in de supermarkt of toko te koop.
joop van rij

joop van rij zegt:
Lijkt me lekker ik weet alleen niet wat goela djawa is is dat een vrucht