KookJij

Rode curry met eend, tomaat en lychees

Een heerlijk rode curry met eend, tomaat en lychees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode curry met eend, tomaat en lychees te bereiden

Maak een rode curry door de Thaise penang curry pasta op te lossen in de kokosmelk.
Kook de curry in tot een dikke saus, breng op smaak met palmsuiker en oestersaus.
Voeg de lychees en tomaatjes toe en verhit deze kort.
Serveer de eend op de curry en garneer met Thaise basilicum en limoen blad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst