KookJij

Rijstsalade met mango en rode paprika

Een heerlijk rijstsalade met mango en rode paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie: 640 kCal energie
19 Gram eiwit
21 Gram vet
93 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: C1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstsalade met mango en rode paprika te bereiden

Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en laat hem afkoelen.
Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren.
Klop een dressing van de olie, het sinaasappelsap, de ketchup en kerriepoeder, peper en zout naar smaak.
Schep de rijst met de ui, de paprika, de mais, de mango, de bosuitjes en de dressing door elkaar.
Verdeel de eieren en de noten erover.
Bestrooi met de koriander.
Serveer in een kommetje.
Eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Caroline,ziet ge wel dat ge de eerste kunt zijn.Groetjes van ons 3 :);):p:D