Recept
« Terug naar recepten
					
						Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek)
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek)
Een heerlijk reibekuchen: reifkoek (reefkoek) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ryanne Looijen
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Reibekuchen: Reifkoek (reefkoek) te bereiden
 Schil de aardappels en rasp ze fijn. Schil de ui en snijd deze klein. Doe deze ingrediënten in een grote schaal met de eieren, roer en bind deze samen met de bloem. Peper en zout naar smaak toevoegen alswel de paprikapoeder. Maak van de aardappelmassa per keer twee ronde koeken in de verhitte pan met olie. Draai deze regelmatig om tot de de buitenkant goudbruin is 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									apu zegt:
 
                    





 
					 
									
Zybbor zegt:
Peper gebruik ik in dit recept niet.