Recept
« Terug naar recepten
					
						Ratatouille
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ratatouille
Een heerlijk ratatouille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									anne prive
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									195 kCal energie
4 Gram eiwit
16 Gram vet
11 Gram koolhydraten
								4 Gram eiwit
16 Gram vet
11 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									blueband basis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ratatouille te bereiden
 Verhit 2 kneepjes vloeibare boter in een braadpan en fruit hierin op middelhoog vuur de uisnippers 2 minuten. Pers hierboven de teentjes knoflook uit en fruit 1 minuut mee. Voeg dan de rest van de vloeibare boter toe en draai het vuur hoog. Voeg de blokjes aubergine toe en bak ze al omscheppend 5 minuten. Voeg dan de courgette en paprika toe en laat alles 10 min. fruiten. Schep het zo nu en dan om. Voeg de stukken tomaat met de gedroogde kruiden en zout en peper toe en laat alles nog 5 a 10 min. fruiten. Strooi voor het serveren de basilicumblaadjes over de ratatouille.  
									
                    