KookJij

Quiche 4 stagioni

Geen pizza maar een quiche 4 stagioni. Eigenlijk een pizza quiche dus Ik had per ongeluk het verkeerde deeg meegebracht uit de winkel en had geen zin meer om weer terug te gaan. Alle andere ingrediënten had ik al in huis. Daarom heb ik maar gewoon de proef op de som genomen en in plaats van een pizza 4 stagioni een quiche 4 stagioni gemaakt. Helemaal niet erg om je zo een keer te vergissen want het resultaat was hartstikke lekker.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Quiche 4 stagioni te bereiden

  1.  Rol het deeg uit en doe het in de beboterde bakvorm. Zet het alvast even in de voorverwarmde oven (180 graden) terwijl je de champignons bakt.
  2. Haal de bodem weer uit de oven en doe de gebakken champignons erop (let op GEEN nat erbij doen).
  3. Beleg de bodem vervolgens met in ringen gesneden ui, gesneden paprika, artisjokken, olijven, salami, gekookte ham en de geraspte kaas. Strooi er een beetje oregano overheen.
  4. Klop de eieren met de melk (of room) en giet dit over alles heen in de bakvorm.
  5. Bak de pizza quiche ongeveer 45 minuten in de oven op 180-200 graden (dit ligt een beetje aan je eigen oven).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst