Recept
« Terug naar recepten
					
						Pulled pork met BBQ-colasaus en gepofte aardappelen met verse kruidenroom
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pulled pork met BBQ-colasaus en gepofte aardappelen met verse kruidenroom
Pulled pork met BBQ-colasaus en gepofte aardappelen met verse kruidenroom
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Lidl receptkaart, Zomer
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pulled pork met BBQ-colasaus en gepofte aardappelen met verse kruidenroom te bereiden
- Steek de BBQ aan.
 - Prik de aardappelen rondom in met een scherp mesje, besprenkel met olijfolie en pak ze stuk voor stuk in met aluminiumfolie.
 - Leg de aardappelen 45 minuten tussen de gloeiendhete kolen en keer regelmatig.
 - Bereid intussen de pulled pork volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Voeg de ui, cola, knoflook, sojasaus, azijn, ketchup en paprikapoeder samen in een pannetje en laat inkoken op de BBQ of het gasfornuis.
 - Roer regelmatig.
 - De saus is klaar wanneer het de dikte van ketchup heeft.
 - Breng op smaak met zout en peper.
 - Meng de roomkaas met de citroenrasp, bieslook en peterselie.
 - Breng op smaak met zout en peper.
 - Haal de aardappelen met een tang uit de kolen.
 - Verwijder de aluminiumfolie voorzichtig en snijd de aardappelen in.
 - Let op, snijd ze niet helemaal door.
 - Vul de aardappelen vervolgens met de kruidenroomkaas.
 - Serveer de pulled pork van de bbq met de gevulde aardappelen en BBQ-cola saus.
 - Tip: de pulled pork van de bbq is lekker met een schijfje citroen en extra verse kruiden!
 
                    