Recept
« Terug naar recepten
Plancha: zeeduivel op zijn duivels
PT35M
Plancha: zeeduivel op zijn duivels
Een heerlijk plancha: zeeduivel op zijn duivels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Plancha: zeeduivel op zijn duivels te bereiden
Zeeduivel marineren met olijfolie en kruiden, plancha goed insmeren met olijfolie.
Krieltjes in schil in schijven snijden en half gaar koken in licht gezouten water.
Eerst de vis halfgaar aanbakken op de plancha regelmatig voorzichtig omdraaien.
Tomaat in partjes snijden. Wortel halveren en in schijven snijden. Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Look fijn snijden.
Deze groenten mengeling samen met de zeekraal en aardappelen op de plancha. Deze evenzeer kruiden en regelmatig onder elkaar mengen.
Krieltjes in schil in schijven snijden en half gaar koken in licht gezouten water.
Eerst de vis halfgaar aanbakken op de plancha regelmatig voorzichtig omdraaien.
Tomaat in partjes snijden. Wortel halveren en in schijven snijden. Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Look fijn snijden.
Deze groenten mengeling samen met de zeekraal en aardappelen op de plancha. Deze evenzeer kruiden en regelmatig onder elkaar mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.