KookJij

Plancha: zeeduivel op zijn duivels

Een heerlijk plancha: zeeduivel op zijn duivels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Plancha: zeeduivel op zijn duivels te bereiden

Zeeduivel marineren met olijfolie en kruiden, plancha goed insmeren met olijfolie.
Krieltjes in schil in schijven snijden en half gaar koken in licht gezouten water.
Eerst de vis halfgaar aanbakken op de plancha regelmatig voorzichtig omdraaien.
Tomaat in partjes snijden. Wortel halveren en in schijven snijden. Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Look fijn snijden.
Deze groenten mengeling samen met de zeekraal en aardappelen op de plancha. Deze evenzeer kruiden en regelmatig onder elkaar mengen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst