KookJij

Pittige duif

Een heerlijk pittige duif recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige duif te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de teentjes knoflook en halveer ze. Verkruimel de chilipepers en maal het korianderzaad.

Bestrooi de duiven vanbinnen en -buiten royaal met zout, peper, koriander en chilipeper.

Verhit de braadpan die groot genoeg is om vier duiven naast elkaar in te leggen. Laat de olijfolie heet worden en bak de duiven rondom bruin. Voeg de knoflook toe met het kaneelstokjes, de tomaten en de wijn en rasp de nootmuskaat erboven. Voeg zout en peper toe.

Breng alles aan de kook en zet de dit onafgedekt in de oven tot de poten makkelijk van het lijf losgemaakt kunnen worden (circa 45 minuten)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst