KookJij

Pikante mosselen

Een heerlijk pikante mosselen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: joshua
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pikante mosselen te bereiden

Smoor alle groenten en kruiden in de olie even aan tot je een mooie 'bodem' hebt voor de mosselen.
Maak de mosselen schoon en controlleer ze. Gooi open exemplaren weg.

Voeg de mosselen bij de groenten, giet er een glas witte wijn over en laat snel aan de kook komen. Schud één keer om en laat de mosselen nog even, nèt tot aan de kook komen, tot de schelpen open zijn.

Dien de mosselpot dan snel op.
Eet er wat mooi brood en eventueel, zelfgemaakte, knoflookmayonaise bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

graagzelfs

graagzelfs zegt:
Het is het proberen waard