KookJij

Pastrami met artisjokken compote

Een heerlijk pastrami met artisjokken compote recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastrami met artisjokken compote te bereiden

Artisjokkenbodems laten uitlekken. 4 Artisjokkenbodems in vieren snijden. Rest van artisjokken in kleine blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Artisjokkenblokjes, paprikablokjes, 1 eetlepel olie en azijn door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper.In ander kommetje kruidenolie en rest van olie door elkaar roeren. Stukken artisjokkenbodems aan rand van bord leggen en elk vullen met 1/2 theelepel compote. Rest van compote in midden van bord leggen. Pastramiplakjes erop leggen. Kruidenolie druppelsgewijs over bord verdelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst