KookJij

Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie

Een heerlijk pastaschotel met paddenstoelen en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie te bereiden

Kook de pasta beetgaar en giet af.

Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water. Spoel onmiddellijk af onder koud water, zodat de mooie groene kleur behouden blijft en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.

Stoof de fijngesnipperde sjalot en look mooi fijn in wat Alpro Bakken en Braden. Laat de fijngesneden paddenstoelen stoven, voeg de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.

Voeg de Alpro Cuisine en de bouillon toe en laat even inkoken.

Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Meng met de gekookte pasta en voeg de gemalen kaas toe. Doe alles in een vuurvaste schaal en gratineer 10 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo wimk, ik verkies ook de echte zuivelproducten maar het mag toch ook eens wat anders zijn of niet soms? ;) Groetjes, Erwin. Kookjij
wimk

wimk zegt:
Waarom kunstmatige zuivelproducten van Alpro, en geen echte zuivelproducten. Mag de veehouders ook wel ondersteunen.