KookJij

Pasta - vis gerecht

Een heerlijk pasta - vis gerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta - vis gerecht te bereiden

Pasta beetgaar koken met een beetje zeezout. Afgieten en mengen met de room en Boursin.
Gamba's aanbakken in olijfolie en goed kruiden met viskruiden warm houden.
Zeevruchten evenzeer even aanbakken.
Groenten even aanstoven of opwokken evenzeer kruiden.
Neem de uitsteekvorm, deze goed insmeren met olijfolie, vul deze met een laag pasta, zeevruchten-mengeling, groenten, een laag gemengde rucola met basilicum, vervolgens eindigen met pasta .
De vormen in een vuurvaste ingesmeerde schotel gedurende een tiental min . in een voorverwarmde oven zetten op 180°C.
Zet de gevulde vormen op bord en verwijder deze, schik de gamba's er rond, werk af met de mengeling rucola , basilicum en balsamicodressing.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je annelie, groetjes van ons 3 :);):p
annelie

annelie zegt:
HEERLIJK en feestelijk!!!!!!!!