Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten
Een heerlijk pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten te bereiden
 Pasta beetgaar koken.
Voor de saus: Tomaat even in heet water dompelen en het vel verwijderen.
Snij in grove stukken.
Blaadjes van de takjes bladpeterselie plukken.
Doe deze in een maatbeker en mix tot een homogene massa.
Deze mengeling in een steelpannetje en goed opwarmen, voeg de room, kaas en bouillon blokje toe.
Roer met een klopper alles goed onder elkaar, indien de saus niet dik genoeg is een beetje bijbinden met blanke roux.
De groenten, evenzeer look grof snijden kruiden en beetgaar stoven in olijfolie met look.
Serveer alles zeer warm en werk af met een takje bladpeterselie, quenelle van kruidenkaas en tomaat concassé.
 
										Voor de saus: Tomaat even in heet water dompelen en het vel verwijderen.
Snij in grove stukken.
Blaadjes van de takjes bladpeterselie plukken.
Doe deze in een maatbeker en mix tot een homogene massa.
Deze mengeling in een steelpannetje en goed opwarmen, voeg de room, kaas en bouillon blokje toe.
Roer met een klopper alles goed onder elkaar, indien de saus niet dik genoeg is een beetje bijbinden met blanke roux.
De groenten, evenzeer look grof snijden kruiden en beetgaar stoven in olijfolie met look.
Serveer alles zeer warm en werk af met een takje bladpeterselie, quenelle van kruidenkaas en tomaat concassé.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
