KookJij

Pasta ovenschotel met kippen reepjes en spinazie

Macaroni met een romig spinazie sausje verwend met heerlijke kaas en kippen reepjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta ovenschotel met kippen reepjes en spinazie te bereiden

  1. Macaroni beetgaar koken met een kippenbouillonblokje en olijfolie.
  2. Kippenreepjes even aanbakken voeg de spinazie toe en room kruid naar smaak met de kippenkruiden. Roer er de Philadelphia kaas eronder.
  3. Neem een vuurvaste schotel deze insmeren met boter, macaroni in de schaal verdeel de spinaziesaus erover. Bestrooi rijkelijk met kaas een beetje chapelure erover en enkele klontjes boter. 
  4. Zet de schaal onder de grill en laat goudbruin kleuren.
  5. Serveer zeer warm met heerlijke gebakken meergranen broodjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tineke

tineke zegt:
Beste Anna, dank.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Beste Tineke,
Chapelure is de Belgische benaming voor paneermeel.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
tineke

tineke zegt:
Wat is chapelure?
bvd tineke.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Die ga ik van de week maken, is wel wat voor mijn ventje ;-)