KookJij

Pasta met oud - Brugse kaas met cajunkruiden

Een heerlijk pasta met oud - brugse kaas met cajunkruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met oud - Brugse kaas met cajunkruiden te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Prei in reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Bak de spekblokjes krokant aan zonder vetstoffen, voeg de prei toe spatel dit regelmatig om .
Als laatste de room, cajunkruiden en ± 50 gram kaas toevoegen, laat rustig inkoken terwijl men de gehalveerde tomaatjes toevoegt .
Serveer op bord eikenbladsla met kommetje kaas, pasta met de saus en cajunkruiden .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst