KookJij

Pasta met Groene Asperges, Lenteuitjes en Erwten

Een heerlijk pasta met groene asperges, lenteuitjes en erwten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Kennissen uit Italie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Groene Asperges, Lenteuitjes en Erwten te bereiden

1).Zorg dat alle geblancheerde groenten klaar staan voor gebruik.
2).Zet een grote pan met dikke bodem en deksel op het vuur en verhit daarin de boter.
2).Fruit daarin aan de uien en knoflook en de geblancheerde lenteuien.
3).Zet ondertussen een pan heet water op met zout en breng dat aan de kook.
4).Wanneer de uien heel zacht zijn geworden, doe dan alle geblancheerde groentes daar bij en roer dat goed door.
5).Doe de room daarbij en roer goed door.
6).Nu de pasta koken, dat duurt ca 7-8 minuten. Pasta afgieten en de pasta dan direct toevoegen aan de pan met uien en groentes. Goed doorroeren.
7).Wanneer de massa goed is doorgewarmd, de helft van de kaas er door doen en de mint blaadjes en goed doorroeren.
8).Voeg nu de zeste toe met 1 of 2 eetlepels roomboter en roer goed door.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel over de voorgewarmde borden en bestrooi met kaas en evt. bieslook, basilicum, oregano, enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst