KookJij

Pasta met Champignons, tomaat en gehakt

Pasta eeuwig en altijd te combineren
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Champignons, tomaat en gehakt te bereiden

  1. Kook de pasta. (zie verpakking)
  2.  Verhit 1 el. olie, voeg gehakt toe en bak het los, hou apart.
  3. Doe de resterende olie in de pan, bak de schijfjes champignons tot ze zacht zijn, voeg ringen lente ui toe en fijngehakte knoflook, bak 2 minuten.
  4. Doe het vlees er bij, roer tomatenblokjes, puree, oregano, peper, zout en bouillon erdoor.
  5. Breng het geheel aan de kook en laat onder deksel 30 minuten pruttelen.
  6. Dien de pasta op met gemalen parmezaan.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

suggestie : vervang lente ui door fijngesnipperde sjalot.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
niet erg, heb het aangepast tussen haakjes (tomatenconcentraat)
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Och sorry, dat heb ik over het hoofd
gezien.
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
puree = geconcentreerde tomatenpuree !
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Puree??