KookJij

Recept voor Pasta met artisjokken en pesto

Eindeloze variaties met pasta te maken.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: smulweb
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de pasta (zie verpakking).
  2. Snij de ui en de knoflook heel fijn, de artisjokken in vier.
  3. Verhit olie samen met de ui, knoflook en 1/2 tl. zout, laat 1 minuut zacht bakken.
  4. Voeg de artisjokken en de pesto toe, laat kort meewarmen.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Roer de pasta erdoorheen, dien op met gemalen parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst