Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met artisjokken en pesto
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met artisjokken en pesto
Eindeloze variaties met pasta te maken.
            
            
					
									Recept van:
									Jeannine Van Immerseel
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Mediterrane
								
																								
									Bron:
									smulweb
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met artisjokken en pesto te bereiden
- Kook de pasta (zie verpakking).
- Snij de ui en de knoflook heel fijn, de artisjokken in vier.
- Verhit olie samen met de ui, knoflook en 1/2 tl. zout, laat 1 minuut zacht bakken.
- Voeg de artisjokken en de pesto toe, laat kort meewarmen.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Roer de pasta erdoorheen, dien op met gemalen parmezaan.
 
                    





 
					