KookJij

Pasta: kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni

Simpel en vlug klaar gerechtje.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni te bereiden

  1. Macaroni beetgaar koken in licht gezouten water. Kippenreepjes gekruid krokant aanbakken in een beetje boter. Spinazie met room goed opwarmen en kruiden deze onder de de kippenreepjes mengen. Neem een vuurvaste schotel bedek de bodem met de mengeling van kip en spinazie vervolgens de macaroni erover en eindigen met de mengeling kip-spinazie. Bestrooi rijkelijk met kaas en chapelure een beetje boter erover. Zet even onder de grill tot de kaas goudbruin is verkleurd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Hallo Ank, chapelure is paneermeel;-) Groetjes, Erwin.
Ank

Ank zegt:
Hallo,

Wat is chapelure?
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook weer zo'n lekkere pastaschotel, daar maak ik mijn ventje vast blij mee ;-) (En mezelf, natuurlijk;-))