KookJij

Pasta gewenteld in een romige kaas

Een heerlijk pasta gewenteld in een romige kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta gewenteld in een romige kaas te bereiden

Verhit de olijfolie in de wokpan groenten even opwokken en kruiden de beetgare pasta toevoegen.
Stukjes kaas eronder mengen (houd enkele stukjes apart voor garnering).
Serveer deze gemakkelijke snelle pasta zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

sluimererwten of mange-tout of gewoon peultjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Linda

Linda zegt:
Mijn complimenten....
derbyke

derbyke zegt:
Dank voor je complimentjes, Elmo zou wel willen mee proeven ;)maar als tussen doortje tijdens het kokkerellen geef ik haar meestal een stuk wortel. Ben benieuwd naar je kookkunsten voor morgen hopelijk krijgen we ze te zien op kookjij.
Wegens ons een dikke proficiat voor je man zijn verjaardag maak er een gezellig feest van groetjes van ons 3tjes :);):p
fabita

fabita zegt:
Wat leuk Hilde, de benaming sluimererwten i.p.v.peultjes. Klinkt veel leuker en exacter. En chapeau voor al je gerechten. Mag Elmo ook altijd proeven? Vandaag de hele dag in de keuken, veel recepten voorbereid voor morgen, alle kinderen en kleinkinderen hier voor mijn mans verjaardag (en die kunnen eten, hoor). Ik wilde nog iets makkelijks
ook erbij voor amuse en zal jouw recept met La vache qui rit maken.Zullen de kleinkinderen ook zeker waarderen. Een prettig weekend.Flavia