KookJij

Oosterse kippensoep

Een heerlijk oosterse kippensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Libelle Wintersoep
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosterse kippensoep te bereiden

1. Spoel de sojascheuten onder koud water. Laat goed uitlekken. Breng de kippenbouillon aan de kook.
2. Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipraapjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.
3. Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst