KookJij

Nasi Goreng met kip en garnalen

Een heerlijk nasi goreng met kip en garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/46/nasi_goreng.aspx
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nasi Goreng met kip en garnalen te bereiden

Kook de rijst in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat deze afkoelen. Pel en snipper de uien en de knoflook. Rasp de wortels fijn. Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok. Fruit op laag vuur de ui en knoflook. Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom bruin. Voeg de kruidenpasta toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg de groenten toe en roerbak 3 minuten. Schep de afgekoelde rijst door het kipmengsel, voeg de garnalen toe en bak tot het gerecht door en door heet is. Voeg naar smaak zout en peper toe. Lekker met MeiAsia kroepoek.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst