KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit veel recepten voor een warm besluit van je hoofdgerecht.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Warm1 recepten

    1. Ingredienten: 250 gr zelfrijzend bakmeel, 125 gr basterd suiker, 1 volle theelepel kaneel of speculaas kruiden, halve theelepel zout, 150 gr koude boter in kleine blokjes, sap en rasp van 1/2 biologische citroen, 6/7 grote kweeappels/...
    2. Ingredienten: 1 l karnemelk, suiker (naar behoefte), 75 g bloem, 100 g rozijnen
    3. Ingredienten: 1 sinaasappel, 100 gr suiker, 1 1/2 dl rode wijn of port, 1 kaneelstokje, 1 kg roodkokende stoofpeertjes

    4. Ingredienten: 350 gr boter, 400 gr kristalsuiker, 5 st eieren, 200 gr melk, 200 gr olie, 500 gr bloem, 25 gr bakpoeder, 3 zk vanillesuiker
    5. Ingredienten: 250 ml melk, 3 à 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 à 2 el rum of likeur, (wat citroenschilrasp), Voor de rest kun je zelf kijken wat je nog aan restjes in huis hebt: appel-restje, lange vingers-restje, b...
    6. Ingredienten: 4 pannenkoeken zelf maken of kant en klaar,, 100 ml.crème fraîche,, 4 volle eetlepels boerenjongens,, 2 eetlepels suiker,, chocoladesaus uit een flesje of zelf maken,, poedersuiker.
    7. Ingredienten: 0,5 liter melk, 65 gram macaroni, schil van een 1/2 citroen, 1 eierdooier, 15 gram boter, 30 gram suiker, 25 gram rozijnen, gewassen, 2 a 3 gewelde pruimen in stukjes
    8. Ingredienten: 25 gr boter,voor het invetten, 450 gr zwarte kersen ontpit, 25 gr bloem, 50 gr poedersuiker,plus wat extra voor te bestuiven, 4 eieren losgeklopt, 2,5 dl volle melk, 30 ml kirsch(kersenlikeur)

    9. Ingredienten: - 2 Granny smith appels, - 200 g oude mimolettekaas, - 1 eetlepel mosterdzaadjes (liefst zwarte), - 2 eetlepels olijfolie, - peper en zout, - plukjes tijm om te garneren
    10. Ingredienten: 2 stevige appels, 2 el citroensap, 25 gram boter, 1 tl geraspte citroenschil, 1/2 dl zoete witte wijn of appelsap
    11. Een heerlijk Italiaans nagerecht, wat mét of zonder ijs gegeten kan worden Ingredienten: 10 halve perziken, 3 bitterkoekjes, 50 gram amandelspijs of marsepein, scheut amaretto, roomijs of bitterkoekjesijs, slagroom, handvol geschaafde amandelen
    12. Ingredienten: een voorgesneden wit casinobrood zonder korst, 50 g. zachte boter + nog wat om in te vetten, 140 gram kristal suiker, zaad van 1 vanillestokje, 8 (scharrel)eieren, 500 ml. slagroom, 550 ml. melk, 4 borrelglaasjes Baileys...
    13. Een gemakkelijk dessertje voor de herfstdagen deze kan zowel warm als koud geserveerd worden. Ingredienten: 1/2 liter melk, 4 soeplepels fijne suiker, 1 pakje vanille pudding poeder, 6 soeplepels multivruchtensap, 6 boterkoekjes, 1 appel, grove griessuiker

    14. Ingredienten: 3 Flandria-appels (vb. Jonagold), 1 vel bladerdeeg, 25 g zachte boter, 50 g basterdsuiker, 1 koffielepel gemalen kaneel, 50 g rozijnen, ¼ l sterke thee, 4 bollen caramelroomijs
    15. Ingredienten: Flensjes:, - 1 ei, - mespunt zout, - 3 dl dunne kokosmelk, - 3 druppels pandanextract, - 150 gram zelfrijzend bakmeel, - plantaardige olie, Kokossaus:, - 4 dl dunne kokosmelk, - 2 el kristalsuiker, - 1 pandanblad (verkri...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Zuurkool Loempia
    Zuurkool Loempia Categorie Warm
    lekkere snack voor tijdens de winterdagen. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 3 personen.
  2. Sambal setan maken met madame jeanette pepers
    Sambal setan maken met madame jeanette pepers Categorie Sauzen
    deze gele sambal is lekker bij roti. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  3. PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
    PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) Categorie Sauzen, Overig
    lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  4. Babi pangang van krokant spek
    Babi pangang van krokant spek Categorie Vlees
    Babi pangang van krokant spek. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Sticky buikspek
    Sticky buikspek Categorie Vlees
    Sticky buikspek. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  6. Lemper met gehaktvulling
    Lemper met gehaktvulling Categorie Warm
    Een heerlijke snack op op voorraad in de diepvries te hebben. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  7. kruidige aspergebouillon met balletjes
    kruidige aspergebouillon met balletjes Categorie met Groente
    Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  8. aspergebroodjes
    aspergebroodjes Categorie Warm
    Een lekkere snack óf lunchgerechtje. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  9. Pannenkoekjes met pekingeend
    Pannenkoekjes met pekingeend Categorie Vlees
    Pekingeend pannenkoekjes Pannenkoekjes met Pekingeend blijven mijn absolute favoriet bij de Chinees. In goede restaurants krijg je vooral het vel geserveer.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus Categorie Vlees
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.