KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit veel recepten voor een warm besluit van je hoofdgerecht.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Warm1 recepten

    1. Ingredienten: Flensjes:, - 1 ei, - mespunt zout, - 3 dl dunne kokosmelk, - 3 druppels pandanextract, - 150 gram zelfrijzend bakmeel, - plantaardige olie, Kokossaus:, - 4 dl dunne kokosmelk, - 2 el kristalsuiker, - 1 pandanblad (verkri...
    2. Ingredienten: 1 l karnemelk, suiker (naar behoefte), 75 g bloem, 100 g rozijnen
    3. Ingredienten: 350 gr boter, 400 gr kristalsuiker, 5 st eieren, 200 gr melk, 200 gr olie, 500 gr bloem, 25 gr bakpoeder, 3 zk vanillesuiker

    4. Ingredienten: circa ½ liter Roomijs (slagroomijs), circa 350 gram bosvruchten (diepvries of in nood bosvruchtenjam), scheutje Rode port, schepje suiker, aardappelmeel om te binden
    5. Ingredienten: 250 gr zelfrijzend bakmeel, 125 gr basterd suiker, 1 volle theelepel kaneel of speculaas kruiden, halve theelepel zout, 150 gr koude boter in kleine blokjes, sap en rasp van 1/2 biologische citroen, 6/7 grote kweeappels/...
    6. Ingredienten: 250 ml melk, 3 à 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 à 2 el rum of likeur, (wat citroenschilrasp), Voor de rest kun je zelf kijken wat je nog aan restjes in huis hebt: appel-restje, lange vingers-restje, b...
    7. Ingredienten: 0,5 liter melk, 65 gram macaroni, schil van een 1/2 citroen, 1 eierdooier, 15 gram boter, 30 gram suiker, 25 gram rozijnen, gewassen, 2 a 3 gewelde pruimen in stukjes
    8. Ingredienten: - 400 ml room, - 1 vanillepeul, zaad eruit geschraapt, - Zest van 1 sinaasappel, - 3 eidooiers, - 3 el suiker, - 2 el grand marnier

    9. Ingredienten: 1 liter volle melk, 150 gr.dessertrijst, 2 zakjes vanillesuiker, een scheut room, 100 gr.rozijnen, 1 gesnipperde appel, 1 el.gesnipperde gembersnippers, 1 tl.kaneelpoeder, boter, suiker, zout
    10. Ingredienten: 8 beschuiten, 2 eieren, 1 eetlepel kaneel, 500 ml melk, 3 eetlepels suiker, klontje boter, poedersuiker
    11. Ingredienten: 1 sinaasappel, 100 gr suiker, 1 1/2 dl rode wijn of port, 1 kaneelstokje, 1 kg roodkokende stoofpeertjes
    12. Ingredienten: 400 gram stevige appels (bijv. Elstar), 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels zoetstof in poedervorm (pot à 75 g), 100 gram bramen, 200 gram Franse magere kwark (pot a 500 g), 1/2 theelepel kaneelpoeder
    13. Ingredienten: 4 stevige kiwi's, 1 papaja, 2 mango's, 50 gr.boter, 1 blik ananasstukjes op sap(200 gr.), 1 eetl.vloeibare honing, 1 blik lychees op siroop(425 gr.), 2 eetl.witte rum (naar smaak), sap van 1 citroen, 2 tl.bruine suiker,...

    14. Ingredienten: 2 pakje bladerdeeg( Koopmans), 4 à 5 appels ( goudreinet), 1 pakje spijs ( ligt bij de bakspullen in de supermarkt), suiker, kaneel
    15. Ingredienten: 250 gr.rietsuiker, 3 eieren, 2 dl. volle yoghurt, 1 1/2 dl.zonnebloemolie, 1 eetl.sinaasappelrasp, 250 gr.gezeefde bloem, 1 zakje bakpoeder, 50 gr.gedroogde abrikozen, 50 gr.geconfijte vijgen, 3 el.rozijnen
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Mini-saucijzenbroodjes
    Mini-saucijzenbroodjes Categorie Warm, Koud
    Mini-saucijzenbroodjes. De bereidingstijd is circa 35 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  2. Tomaten-auberginesoep
    Tomaten-auberginesoep Categorie met Groente
    Smaakvolle soep met pit, de aubergine is in deze soep een echte smaakmaker en is goed in balans met de tomaat.. De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Balletjes in stoofvleessaus
    Balletjes in stoofvleessaus Categorie Vlees
    Wie houdt er niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is zo verzot op stoofvlees dat ze met plezier haar beste recepten prijsgeeft. Zoals deze balletjes m.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Hartige krans van croissantdeeg
    Hartige krans van croissantdeeg Categorie Gerecht
    Hartige krans van croissantdeeg. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  5. Knoflookbrood
    Knoflookbrood Categorie Bijgerechten, Gerecht
    Knoflookbrood. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  6. Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette Categorie Vlees, Wokken
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  7. Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm Categorie Ovenschotels
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas Categorie Vlees, Wokken
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas. De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade Categorie Gevogelte, Rijst, Salades
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade. De bereidingstijd is circa 160 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree
    Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree Categorie Hoofdgerecht, Vis, schaal- en schelpdieren
    Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.