KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit veel recepten voor een warm besluit van je hoofdgerecht.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Warm1 recepten

    1. Ingredienten: 350 gr boter, 400 gr kristalsuiker, 5 st eieren, 200 gr melk, 200 gr olie, 500 gr bloem, 25 gr bakpoeder, 3 zk vanillesuiker
    2. Ingredienten: 1 l karnemelk, suiker (naar behoefte), 75 g bloem, 100 g rozijnen
    3. Ingredienten: 250 ml melk, 3 à 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 à 2 el rum of likeur, (wat citroenschilrasp), Voor de rest kun je zelf kijken wat je nog aan restjes in huis hebt: appel-restje, lange vingers-restje, b...

    4. Ingredienten: 1 sinaasappel, 100 gr suiker, 1 1/2 dl rode wijn of port, 1 kaneelstokje, 1 kg roodkokende stoofpeertjes
    5. Ingredienten: 2 pakje bladerdeeg( Koopmans), 4 à 5 appels ( goudreinet), 1 pakje spijs ( ligt bij de bakspullen in de supermarkt), suiker, kaneel
    6. Ingredienten: 0,5 liter melk, 65 gram macaroni, schil van een 1/2 citroen, 1 eierdooier, 15 gram boter, 30 gram suiker, 25 gram rozijnen, gewassen, 2 a 3 gewelde pruimen in stukjes
    7. Ingredienten: een voorgesneden wit casinobrood zonder korst, 50 g. zachte boter + nog wat om in te vetten, 140 gram kristal suiker, zaad van 1 vanillestokje, 8 (scharrel)eieren, 500 ml. slagroom, 550 ml. melk, 4 borrelglaasjes Baileys...
    8. Ingredienten: Voor de crepes:, -, 250 gr bloem, 2 eetlepels fijne witte suiker, snuifje zout, 3 eieren, opgeklopt, 300 melk, 200 ml cider (b.v Normandy style), 1/2 eetlepel olie, -, Voor de sinaasappel-cointrau saus:, 500 ml versgeper...

    9. Ingredienten: 3 Flandria-appels (vb. Jonagold), 1 vel bladerdeeg, 25 g zachte boter, 50 g basterdsuiker, 1 koffielepel gemalen kaneel, 50 g rozijnen, ¼ l sterke thee, 4 bollen caramelroomijs
    10. Ingredienten: 250 gr zelfrijzend bakmeel, 125 gr basterd suiker, 1 volle theelepel kaneel of speculaas kruiden, halve theelepel zout, 150 gr koude boter in kleine blokjes, sap en rasp van 1/2 biologische citroen, 6/7 grote kweeappels/...
    11. Ingredienten: 1 dl koffie koffie gezet met Buisma'n 's G.S., 1/4 koffiemelk, 1/4 water, 50 gram suiker, 30 gram custardpoeder, 1/4 vanillesuiker, 9 lange vingers en rum ).
    12. Ingredienten: Voor de siroop:, 225 gram witte suiker, 75 gram basterdsuiker, 160 ml water, snufje gemalen kruidnagel, snufje gemalen piment, snufje gemalen gember, Voor de vulling:, 200 gram geroosterde walnoten, 100 gram geroosterde...
    13. Ingredienten: 1 liter volle melk, 150 gr.dessertrijst, 2 zakjes vanillesuiker, een scheut room, 100 gr.rozijnen, 1 gesnipperde appel, 1 el.gesnipperde gembersnippers, 1 tl.kaneelpoeder, boter, suiker, zout

    14. Ingredienten: 4 stevige kiwi's, 1 papaja, 2 mango's, 50 gr.boter, 1 blik ananasstukjes op sap(200 gr.), 1 eetl.vloeibare honing, 1 blik lychees op siroop(425 gr.), 2 eetl.witte rum (naar smaak), sap van 1 citroen, 2 tl.bruine suiker,...
    15. Ingredienten: 2 appels, 1 ei, 2 eetlepels (riet)suiker, 20 g vanillesuiker, 20 g boter, 125 ml karnemelk, 150 g bloem, 1/2 theelepel bakpoeder, 50g amandelmeel, olie
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst
    Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst Categorie Dagschotel
    Een dagschotel voor de liefhebbers. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  2. Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree
    Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Pasen
    Paasbest gerechtje . De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  3. Groenten: lente salade
    Groenten: lente salade Categorie Bijgerechten, Groenten, Salades
    Deze groentensalade ideaal voor bij de BBQ . De bereidingstijd in cira 15 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  4. Soep: tomatengroentensoep
    Soep: tomatengroentensoep Categorie met Groente
    Lentesoepje. De bereidingstijd in cira 45 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  5. Appelcompot  met kaneel en rucola
    Appelcompot met kaneel en rucola Categorie Overig
    Gestoofde appelblokjes altijd lekker. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  6. Pizza: fantasie van de chef
    Pizza: fantasie van de chef Categorie Pizza's
    Simpel en lekker. De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  7. Paasbroodje gevuld
    Paasbroodje gevuld Categorie Gerecht, Pasen, Warm
    Laat je fantasie de vrije loop en vul het broodje naar je eigen zin.. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  8. Kip in filodeeg
    Kip in filodeeg Categorie Gevogelte
    Een leuk en makkelijk recept. Maak het laat weten wat je er van vindt.. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  9. Vlaamse rode kool
    Vlaamse rode kool Categorie Groenten
    Een recept uit een oud kookboek van mijn vader.. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  10. Rode kool met appelblokjes
    Rode kool met appelblokjes Categorie Groenten
    Rode kool met kaneel en appeltjes. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.