KookJij

Mijn pittige kip

Ik las het recept van Patricia, een heerlijk recept. Maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Hopen dat jullie deze ook eens proberen. En doordat ik gegrilde kip overhad is de bereidingstijd ook kort.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mijn pittige kip te bereiden

  1. Verwarm de arachideolie in de hapjespan, niet heet.
  2. Doe er de ui en knoflook in en fruit deze ca. 10 min. glazig.
  3. Doe er de blokjes paprika, rode peper en de sambal  bij en bak even lekker door met de tomatenpuree.
  4. Kip toevoegen en verder bakken.
  5. Op het laatst de chilisaus erdoor roeren, kijk wat je nodig hebt om er een lekker geheel van te maken.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Ik had dus gegrilde kip over en daar moet je iets lekkers mee doen, dus inspiratie van Patricia Uitman gekregen en mijn eigen draai er aan gegeven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst