Recept
« Terug naar recepten
					
						Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 - > Hoofdgerechten - Wokken
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Lidl receptkaart, Groente & Fruit
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette te bereiden
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Spoel de mie af onder koud water en laat uitlekken in een vergiet.
 - Schil de gember en hak fijn.
 - Snij de Chinese kool in dunne reepjes.
 - Verwijder de steel en harde achterkant van de courgette en snij de courgette in halve plakjes.
 - Hak de blaadjes van de koriander fijn en snij de limoen in partjes.
 - Verhit de olie in een wok of hapjespan.
 - Roerbak de shoarmareepjes 5 minuten op hoog vuur, voeg de gember en Chinese kool toe en bak 2 minuten mee.
 - Voeg vervolgens de courgette, doperwten en ketjap toe en bak nog 2 minuten mee.
 - Voeg als laatst de mie toe aan de wok, meng door elkaar en warm nog 1 minuut door.
 - Serveer de mie met de koriander en de partjes limoen.
 - Tip:Voeg voor meer pittigheid sambal aan het gerecht toe.
 
                    