KookJij

Meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten

Een heerlijk meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten te bereiden

Broodjes 10 min afbakken in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Ajuin in zeer fijne blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Tomaat zeer fijn snijden.
Radijsjes in fijne blokjes snijden.
Komkommer in kleine blokjes snijden.
Mayonaise met mierikswortel, tabasco, peper en dille goed mengen.
Vocht verwijderen van de tonijn.
Meng tonijn en groenten onder elkaar spatel de saus er voorzichtig onder.
Snij de broodjes midden door en beleg met de tonijnsla werk af met de blaadjes witloof, tomaat, komkommer en radijsjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst