Recept
« Terug naar recepten
					
						Mascarpone-ijs met noten en karamel
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mascarpone-ijs met noten en karamel
Een heerlijk mascarpone-ijs met noten en karamel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mascarpone-ijs met noten en karamel te bereiden
 1. Meng de mascarpone met de melk en de basterdsuiker tot een gladde massa. Doe ze in de ijsmachine en laat draaien.
2. Hak de noten grof. Tien minuten voor heht ijs klaar is, voegt u er de noten aan toe. Als laatste gaat de karamel erbij, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.
									2. Hak de noten grof. Tien minuten voor heht ijs klaar is, voegt u er de noten aan toe. Als laatste gaat de karamel erbij, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.
 
                    
 
					
Gaston zegt: