KookJij

Mango - dipsaus

Een heerlijk mango - dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigentijds
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mango - dipsaus te bereiden

Mango schillen .het vruchtvlees van de
pit snijden en in stukjes verdelen.
Met het citroensap in de blender of staaf-
mixer pureren of door zeef drukken. Vrucht -
puree vermengen met chilipoeder en créme
fraïche en op smaak brengen met zout en peper .
Vlak voor het opdienen de pistachenoten erdoor
scheppen.Een voortreffelijke begeleiding voor
alle soorten koud vlees ,vis en vleesfondue.

Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Deze dipsaus is echt een feest .Smaakt voortreffelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
Ja Patricia,deze dipsaus is werkelijk te gek :)
patricia30

patricia30 zegt:
Gisteren toevallig mango's gekocht. Deze dipsaus ga ik maken als de mango rijp is. Lijkt me heerlijk.