KookJij

Maïskoekjes

Een heerlijk maïskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Vegetarisch
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maïskoekjes te bereiden


Bereiding;

Zeef bloem, bakpoeder, koriander en komijn in een kom;
maak een kuiltje in het midden.
Voeg maïs, melk, eieren ,bieslook, zout en peper toe.
Meng goed.

Verhit de olie in een grote pan met anti-aanbaklaag.
Schep ca. 2 cm uit elkaar volle lepels van het mengsel
in de pan en druk ze een beetje plat.
Bak de onderkant op middelmatig vuur in 2 min. goudgeel.
Draai om en bak de andere kant.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Herhaal met de rest van het beslag.
Serveer met de dipsaus.

DIPSAUS:

Verhit azijn, suiker, sambal, bieslook en ketjap 1-2 min. in een kleine
pan met de suiker tot die is opgelost.


Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Ik weet niets te zeggen !
Heeeeeeerlijk !! :)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
Veldmuis8 Is erg lekker vooral met het sausje erbij:p
veldmuis8

veldmuis8 zegt:
Ziet er net zo lekker uit als eerder de "Frikadel Djagoeng" van mijn schoonmoeder :p