KookJij

Lekkertje

Een heerlijk lekkertje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Go Feminin
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lekkertje te bereiden

Laat de chocolade in een Bain Marie smelten.
Zodra je een homogene massa hebt een voor een de lepeltjes
in de chocolade dompelen(aleen het gedeelte waar je de vloeistof mee opneemt) deze dan met de bolle kant naar boven even laten drogen op vetpapier.
De lepeltjes dan in de koelkast bewaren.

Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)

Dit is een variante voor het gebruikelijke stukje chocolade bij de koffie.Een chocolade lepeltje in de zeer hete koffie roeren

Als proefkonijn heb ik het met een espresso gedaan. heeeerlijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mdc

mdc zegt:
Hallo Addie,

Bedankt voor de tip.
Ga het proberen.:p
Addie

Addie zegt:
p.s. kijk op mijn site bij snoeplepeltje voor de hoeveelheid.
Kookgroet Addie.
Addie

Addie zegt:
Hallo Martine,
Dit heb ik ook eens gemaakt, maar heb er toen wel voor de extra smaak wat likeur door gedaan.
Had er veel succes mee.
Kookgroet,. Addie.