Recept
« Terug naar recepten
					
						Lasagna met zuurkool en zalm
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lasagna met zuurkool en zalm
Lekker Hollands en winters gerecht, moet je eens proberen. Heb deze van de week zelf geprobeerd, ik vond het erg lekker
            
            
					
									Recept van:
									marcel knol
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									725 kCal energie
50 Gram eiwit
42 Gram vet
33 Gram koolhydraten
								50 Gram eiwit
42 Gram vet
33 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Mediterrane
								
																								
									Bron:
									dekamarkt magazine
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lasagna met zuurkool en zalm te bereiden
- Verwarm de olijfolie in een hapjes pan en fruit de ui en de knoflook glazig.
 - Schep de zuurkool en de paprikapoeder erdoor en schenk de bouillon erbij.
 - Laat de zuurkool 15 minuten zachtjes sudderen.
 - Snijd de zalm in blokjes.
 - Verwarm intussen de oven voor op 200 graden.
 - Verdeel een kwart van de zuurkool in de ovenschaal en dek af met lasagnabladen.
 - Verdeel hierover de helft van de overgebleven zuurkool en blokjes zalm.
 - Kruimel er wat mozzarella tusssen en de helft van de dille erover.
 - Herhaal deze laatste laag van lasagnabladen zuurkool, zalm, mozzarella en dille nog een keer en dek af met een laatste laag lasagnabladen.
 - Strijk hier de resterende mozzarella over en bestrooi met de geraspte jonge kaas.
 - Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de lasagna in 25 minuten goudbruin en gaar.
 - Je kan dit recept natuurlijk ook gewoon met gehakt maken in plaats van zalm.
 
                    