Recept
« Terug naar recepten
Krokant slaatje
PT30M
Krokant slaatje
Een heerlijk krokant slaatje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Krokant slaatje te bereiden
1. Halveer de tomaten en leg ze op de snijkant in een vuurvaste schaal. Besprenkel ze met een likje olie en kruid ze met peper. Zet ze 20 minuten in een oven, op 180°C.
2. Spoel de rucola. Rooster de pijnboompitten. Maak een dressing van 2 eetlepels olijfolie, het citroensap, een flinke snuif suiker, peper en zout. Hak het basilicum en doe het erbij.
3. Rooster de ham krokant in een pan met antiaanbaklaag. Verdeel de rucola, de tomaten, de kaasblokjes, de ham en de pijnboompitten over de borden. Geef er de dressing apart bij.
2. Spoel de rucola. Rooster de pijnboompitten. Maak een dressing van 2 eetlepels olijfolie, het citroensap, een flinke snuif suiker, peper en zout. Hak het basilicum en doe het erbij.
3. Rooster de ham krokant in een pan met antiaanbaklaag. Verdeel de rucola, de tomaten, de kaasblokjes, de ham en de pijnboompitten over de borden. Geef er de dressing apart bij.