KookJij

Koude schotel met kip en pasta

Een heerlijk koude schotel met kip en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koude schotel met kip en pasta te bereiden

Bak de kippenreepjes gekruid met de fijn gesneden look en sjalot goed gaar aan . De pasta is evenzeer gekookt met currypoeder.
Dresseer het bord met de groenten verdeel de kippenreepjes er rond en werk af.
Serveer een heerlijk vers gebakken broodje erbij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Cruditeiten zijn verschillende soorten groenten o.a. op dit bord geserveerd: sla, rucola, kerstomaatje, fijn gesneden venkel, maïs, komkommers, witloofblaadjes, sjalotjes fijn gesneden.
Voor degene die er een sausje bij wil serveren, even kijken op mijn receptenpagina onder - sausje: voorbij vis of vlees .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst