Recept
« Terug naar recepten
Komkommerhapjes met monchoucréme
PT10M
Komkommerhapjes met monchoucréme
Een heerlijk komkommerhapjes met monchoucréme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommerhapjes met monchoucréme te bereiden
Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes. Vermeng de monchou met de ansjovis, de kaas, de dragon en de azijn. Breng het mengsel op smaak met peper. Was de komkommer. snijd hem in stukken van 10 centimeter en steek met een appelboor de pitjes eruit: maak het gat wat ruimer door er meerdere malen de appelboor in te steken. Vul de stukken komkommer met de kaas créme, druk de créme stevig aan. Laat de créme 30 minuten opstijven in de koelkast. Snijd de gevulde komkommer in plakken van 1 centimeter.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Kaatje zegt:
bobbeltje zegt:
mevr de Cock zegt:
Bedankt.