KookJij

Komkommerhapjes met monchoucréme

Een heerlijk komkommerhapjes met monchoucréme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Komkommerhapjes met monchoucréme te bereiden

Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes. Vermeng de monchou met de ansjovis, de kaas, de dragon en de azijn. Breng het mengsel op smaak met peper. Was de komkommer. snijd hem in stukken van 10 centimeter en steek met een appelboor de pitjes eruit: maak het gat wat ruimer door er meerdere malen de appelboor in te steken. Vul de stukken komkommer met de kaas créme, druk de créme stevig aan. Laat de créme 30 minuten opstijven in de koelkast. Snijd de gevulde komkommer in plakken van 1 centimeter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mevr de Cock

mevr de Cock zegt:
Dit lijkt me een heel gezond recept.
Bedankt.
Kaatje

Kaatje zegt:
1 eetlepel dragon is te veel. Overheerst namelijk heel erg! Je kunt het niet van tevoren klaarmaken want dan wordt de komkommer veel te nat. Bovendien viel bij mij de vulling eruit. Maar dat komt denk ik omdat ik het te ver van tevoren klaar had gemaakt. (1 avond van tevoren) Maar ja, al doende leert men. Ik vond het in ieder geval geen succes, maar zal het nog eens proberen!
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Trudy, je kunt ook paprika met uitgebakkenspekjes en bieslook gebruiken. Of inplaats van monchou boursin met peper, je fantasie gewoon de vrije loop laten en vermengen met wat je wel lekker vind. Marijke
trudy braakhekke

trudy braakhekke zegt:
het lijkt me een leuk idee ,maar helaas hou ik niet van vis kan je me misschien een ander idee geven om met de monchou te vermengen om de komkommer te vullen
groetjes trudy. b.v.d.