Recept
« Terug naar recepten
					
						Komkommer Soep II
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Komkommer Soep II
Een heerlijk komkommer soep ii recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Iran
								
																								
									Keuken:
									Wereldkeuken
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Komkommer Soep II te bereiden
 1).Doe in de keukenmachine de te pureren komkommer, de rijstolie, citroensap, citroenzeste, halve lombok en de helft van de munt samen met het water en de ijsklontjes. Draai daarvan snel een mooie homogege soep. Breng op smaak met zout en peper en zet even koud weg.
2).De komkommerkruid-kiemen blancheren we even in kokend zout water. We koelen dat direct en hakken dat fijn en knijpen alle vocht er uit.
3).We doen dan de koude komkommersoep-puree in de kommen en verdelen daarover het komkommerkruid, de rest van de munt, de rest van de lombok, de dikke yoghurt.
We druppelen tenslotte naar believen de olijf olie over de soep.
									2).De komkommerkruid-kiemen blancheren we even in kokend zout water. We koelen dat direct en hakken dat fijn en knijpen alle vocht er uit.
3).We doen dan de koude komkommersoep-puree in de kommen en verdelen daarover het komkommerkruid, de rest van de munt, de rest van de lombok, de dikke yoghurt.
We druppelen tenslotte naar believen de olijf olie over de soep.
 
                    




 
					